Ducati

Ducati

MENRAD NEDERLAND B.V.

Mail: verkoop@menrad.nl
Telefoon: +31 (0)103160580
Website: www.menrad.nl

DUCATI is ontstaan in 1945 uit de radiofabriek Societa Scientifica Radio Brevetti Ducati die na de Tweede Wereldoorlog -zwaar beschadigd – door de regering werd overgenomen. De eerste producten waren 48 en 65 cc motorfietsen en scooters waaronder de beroemde 48 cc viertakt “Cucciolo”, waarvan de productie in 1946 werd gestart als onderafdeling van Siata. In dit jaar waren er ook plannen voor het bouwen van een auto, maar verder dan een prototype is het nooit gekomen. Het prototype kreeg de naam DU4. In 1952 kwam de eerste echte Ducati, de “98”.

De eerste Eyewear collectie van Ducati kenmerkt zich door gebruik te maken van allerlei technische details, zoals een unieke flexveer geënt op de schokbrekers van de DUCATI motorfiets.

Met ambassadeur en Moto GP coureur Andrea Dovizioso, is er een mooie collectie correctiemonturen en zonnebrillen ontwikkeld, waaronder een Limited Edition. DUCATI zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf een consumenten verkoopprijs van € 169,=. Uiteraard wordt de collectie geleverd met een uitgebreid POP pakket ter ondersteuning. Nieuw in ons portfolio vanaf 1 september 2018: DUCATI

Ducati-Double-Sided-A1-Dovi-Banner3
Translate »