PAUL & JOE Eyewear

PAUL & JOE Eyewear
lit_com16_a4-portrait_fille-rose_hd
impressie-kate01-rvsvision
LPJ

RVS Vision

Distrubiteur
Mail:  info@rvsvision.com
Telefoon: +31 (0)33 455 30 91
Website: www.rvsvision.com
Website: www.paulandjoe.com

COMPLEMENTING YOU
Uniek maar draagbaar, licht en toch opvallend acetaat, modisch maar dan zonder te overheersen. Uiteindelijk gaat het om de persoon erachter, niet om het montuur ervoor. Dankzij een sublieme pasvorm en fraaie vormgeving complementeren de monturen van P&J de drager in zowel vormgeving als kleur en brengen hierdoor balans in het gezicht.

De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen van ontwerpster Sophie Mechaly die sinds 1995 haar ontwerpen op de markt brengt. De naam PAUL & JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes. PAUL & JOE Eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt. Bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling.

Met de Little PJ collectie wordt hetzelfde resultaat bereikt, maar dan in een maatje kleiner. De perfecte tussenmaatjes, ideaal voor de kleinere volwassenen.

Translate »