Prego

Prego
Basis Portfolio-Prego

BOBO's Eyewear

Mail: info@bobos.nl
Telefoon: +31 (0)73 6901 777
Website: www.bobos.nl

In het Italiaans vertaalt PREGO zich naar “Graag gedaan”. Prego komt met een totaal vernieuwde, modieuze en kleurrijke collectie tijdens de Bold Sun Edition! PREGO is een internationaal merk van hoogwaardige zonnebrillen en monturen. PREGO werd opgericht in 1966 en is al 3 generaties in familiebezit. Het is gespecialiseerd in het ontwerpen van brillen.

Alle meer dan 50 jaar ervaring in de “brillenbusiness” wordt gecombineerd met een kristalheldere missie om premium waarde te bieden voor een redelijke prijs. Alle PREGO’s zijn vervaardigd met alleen de best mogelijke kwaliteit bewezen materialen. PREGO is Deens Design met internationale inspiratie en zorgt ervoor dat onze collectie internationale trends vastlegt – met zowel high fashion stijlen als klassieke multi-seizoensontwerpen.

PREGO zonnebrillen zijn meestal RX-geschikt, dus we werken samen met de beste opticiens wereldwijd om u de beste service en begeleiding te bieden.

Karen Simonsen heeft voor de 6e keer een collectie ontworpen voor PREGO:

  • Premium optische kwaliteit, d.w.z. handgemaakt van op katoen gebaseerd acetaat en metaallegeringen speciaal ontwikkeld voor brillen.
  • Allemaal ontworpen met een perfect pasvorm dankzij;
  • Volledig verstelbare tempels
  • Geïntegreerde of antislip siliconen neuskussentjes
  • Flexibele scharnieren op metalen modellen
  • Elke zonnelens biedt bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon volgens alle internationale normen.
Prego-4
Prego-3
Prego-5
Translate »