Rudy Project

Rudy Project
Foto-1
Foto-3-

Feryn Quality bike brands

Leny Willaert
Mail: leny@feryn.com
Telefoon: +32 494327813

Rudy Project werd in 1985 opgericht in Treviso (Italië) door Rudy Barbazza. Het doel van Rudy was om atleten wereldwijd te helpen om hun prestaties te verbeteren door creatieve oplossingen aan te reiken.

38 jaar later is Rudy Project de Europese leider in sportbrillen. Dit succes is het resultaat van voortdurende investeringen in de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën voor glazen en monturen. Hierdoor kan Rudy Project sportbrillen van een buitengewone kwaliteit aanbieden. Hiervoor werken ze nauw samen met atleten uit alle disciplines. Hun noden en wensen geven vorm aan de producten van Rudy Project.

Er is een groot gamma aan technische sportbrillen die ook op sterkte kunnen. Door het uitgebreide aanbod kan ieder persoon een product kiezen dat het meest geschikt is voor hem of haar op basis van prestatie-eisen en budget. Verder heeft Rudy Project ook een Custom Program, hierbij kan een unieke en exclusieve bril worden samengesteld tot in het kleinste detail volgens eigen wensen.

Het Bahrein Merida Pro Cycling Team, het team van Trek-Segafredo, het Lotto Soudal Team, en het UCI Continental Professional Cycling Team Topsport Vlaanderen rijden allemaal met onze top-of-the-range lijn die bestaat uit helmen en zonnebrillen.

Basis Portfolio-Ruby Project
Foto-2-Nbali-
Translate »