Serengeti

Serengeti
Serengeti-2020-Spello-8796-Spello-8800-2

BOBO's Eyewear

Mail: info@bobos.nl
Telefoon: +31 (0)73 6901 777
Website: www.bobos.nl

THE MOST ADVANCED EYEWEAR
Serengeti® maakt de technisch meest geavanceerde bril beschikbaar. Hoogwaardige meekleurende en gepolariseerde lenzen met Spectral Control® zijn specifiek op maat gemaakt voor de ogen van bestuurders en piloten in steeds veranderende omstandigheden. De producten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn gestileerd met een elegantie die de tand des tijds doorstaat.

Het mineraal zonneglas van Serengeti is 20% lichter en dunner dan gemiddeld, zonder dat de perfecte optische kwaliteit wordt aangetast. Serengeti biedt 100% UV-bescherming en filtert het IR (infrarood) licht.

De speciale Serengeti glazen worden ervaren als rustgevend, contrast verhogend en beschermend, waardoor u vooral in het verkeer geen betere zonnebril zult vinden. Ervaar de beste zonnebril ter wereld!

 

THE MOST ADVANCED EYEWEAR TECHNOLOGY. Niet elk brillenmerk heeft de visie om drie industriebepalende technologieën samen te voegen in één ultra-superieure lens. Anderzijds is innovatie altijd inherent geweest aan het DNA van Serengeti.

Met geleidelijk aanpassende meekleurende lenzen, natuurlijk kleur verbeterende Spectral Control®-filters en verblinding reducerende polarisatie is elke Serengeti®-lens uniek en elk frame modieus.

#SerengetiEyewear

Basis Portfolio-Serengeti
Serengeti-2020-Alray-8943-Aurora-8939-Cover
Translate »