Tom Hooper

Tom Hooper
Basis Portfolio-tom hooper

FRAMES4YOU

Wim van Minkelen
Mail: info@frames4you.eu
Telefoon: +31 (0)643639522
Website: www.tomhooper.net

Dit is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal … geboren uit onze verbeelding. Elke gelijkenis met echte karakters zou pure waarschijnlijkheid zijn. Als Tarzan de jungleman is met alleen zijn mes om te overleven, dan is Tom Hooper de opticien van de straat.

De geplaveide straten van Londen in het tijdperk dat de eerste auto’s nog steeds onderweg waren en met karren en gasbranders de straatlantaarns werden aangedaan is het tijdperk van de monturen van Tom Hooper.

Tom Hooper heeft maar 3 gereedschappen en klinknagels en een ​​hoorn of schaal om deze te veranderen in een bril. Zodra de magie is gedaan, gaat hij de vrucht van zijn werk buiten verkopen met de andere straatverkopers. De Tom Hooper-collectie is een ode aan deze eenvoud, een terugkeer naar de wortels van het beroep van opticien.

De keuze van onze platen en de beste handmatige afwerking geven het mooiste product van wat er te krijgen is. Het enige wat overblijft is het materiaal, je ogen zijn ermee doordrenkt en de rest maakt geen commentaar meer.

TH_lincoln_bluejeans_5439
TH_grace_cherry_V2_5660
TH_moore_olive_5477
Translate »