Von Arkel

Von Arkel
_EM10006-Edit

Style

Mail: info@style22.eu
Telefoon: +31(0)76 2059 029
Website: www.style22.eu

A LEGACY OF PASSION

De nieuwe collectie ENTOURAGE neemt controle over kleur en toont zijn kostbare vindingrijkheid, de verbeterde caliber 9.

Slimme transparantie De collectie New Entourage speelt opvallend doch subtiel met transparantie om de kernmechanica te onthullen: het montuur schetst voorzichtig de contouren van het silhouet, waarmee het zowel technologie als een gedurfde keuze in stijl illustreert.

De collectie maakt deel uit van een nalatenschap van zorgvuldig ontworpen brillen. In overeenstemming met de andere bestaande lijnen, omarmt deze kleurrijke collectie de geavanceerde innovatie van de caliber 9 en duwt duurzaamheid en tijdloosheid naar nieuwe hoogten.

Caliber 9 – One of its kind De onzichtbare complexiteit van het ontwerp verbergt een technologisch wonder van functionaliteit en personalisatie. De zorgvuldig gepolijste 316L gehard staal biedt de hoogste normen van krasbestendigheid met een gegarandeerde bewegingsvrijheid van de veren dankzij de geïntegreerde wrijvingsconstructie, terwijl het zeer eenvoudig is voor een opticien om mee te werken bij het verwisselen van lenzen.

Basis Portfolio-Von Arkel
_EM10247-Edit
Translate »