Wood Fellas

Wood Fellas

Wood Fellas

Ben Kru
Mail: ben@wood-fellas.com
Telefoon: +49 1629246710
Website: www.wood-fellas.com
München, januari 2019. Sharp by Nature – dit is de boodschap van de nieuwe WOOD FELLAS-collectie brillenglazen en zonnebrillen voor het jaar 2019. Het merk, opgericht in 2012, benadrukt nogmaals zijn liefde voor de natuur en presenteert veel nieuwe modellen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Met lichtheid en passie laat WOOD FELLAS zien dat natuurlijke materialen en design perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd en met de huidige collectie brengt stedelijke stijl en tijdloze koelheid op het punt.

De campagne voor de WOOD FELLAS-collectie 2019 in Tulum / Mexico werd gefotografeerd – natuurlijk Sharp by Nature. De materialen die voor dit doel worden gebruikt, zoals hout, acetaat en titanium, verlenen de buitengewone modellen hun eigen unieke esthetiek, creëren een onmiskenbare herkenningswaarde en veranderen ze automatisch in unieke stukken – geen enkele bril is hetzelfde als 100 procent van de anderen.

De lijsten maken indruk met hun stijlvolle, deels transparante acetaat-houtmix op de modellen Greifenberg, Ringberg, Friedenfels en Lustheim en zetten trends met contrasterende materiaalcombinaties.

Schwaneck, Freienstein, Pertenstein en Kipfenberg zijn pure koolstof-houtglazen en zijn verkrijgbaar in de varianten walnoot en zwart eiken. Een andere trend wordt bepaald door de modellen Kolberg, Amalienburg, Wallenburg en Gruttenstein, die op creatieve wijze de materialen hout en titanium combineren.

Met de collectie van 2019 creëert WOOD FELLAS een moderne street-style look, waarbij de hoogste ontwerpstandaarden worden gecombineerd met ecologische verantwoordelijkheid.

Wood kopie
Bildschirmfoto-2019-10-27-um-16.44.03
Translate »